Fisioteràpia 2018-03-27T10:29:18+00:00

FISIOTERÀPIA

 

Que és la Fisioteràpia?

La fisioteràpia, tal i com la va definir la OMS el 1958, “la ciència del tractament a través de mitjans físics, exercici terapèutic, massoteràpia, i electroteràpia”.

El fisioterapeuta, com a professional de la salut, té la finalitat de prevenir, curar i recuperar símptomes i/o síndromes després d’una avaluació funcional i un diagnòstic de fisioteràpia, a partir del qual es plantejarà uns objectius i així un tractament.

La fisioteràpia pot intervenir en diferents àrees com: traumatològica, reumatològica, fisioteràpia de l’esport, neurològica, respiratòria, cardíaca, geriàtrica, pediàtrica. I tractar diferents patologies, símptomes o síndromes: fractures, fisures, esguinços, dolors articulars (esquena, genolls, espatlles, mans, etc) contractures, ruptures musculars, ajuda a la col·locació de pròtesis, reeducació de la marxa després d’intervencions quirúrgiques, rehabilitació en malalties neurodegeneratives o cerebrals adquirides (ictus), incontinència urinària, problemes respiratòris o cardíacs.

Depenent de les necessitats i objectius que es plantegin es poden utilitzar diferents tècniques o tipus de tractament: teràpia manual, estiraments analítics i globals, massoteràpia, exercici terapèutic, electroteràpia, hidroteràpia, bendatges funcionals, termo i crioteràpia.

DEMANA UNA CITA

Contacte amb nosaltres sense cap compromís i intentarem donar-te la solució que més s’adpati a tu.