AX6
Volem que aquest espai sigui un centre de referencia en tota la zona del Gironès, on s’ens conegui per el tracte personal, humà i l’eficàcia dels nostres mètodes.

CONEIX ALS NOSTRES EXPERTS
A AX6 tenim un equip humà especialitzat en cada disciplina, amb el propòsit de donar-te el millor servei en cada camp que tractem

Dídac Casadevall
Dídac Casadevall va iniciar els seus estudis de Medicina Tradicional Xinesa l’any 1991 de la mà de dos reputats acupuntors, Joan Molina i i Francesc Miralles.
Un cop finalitzats va seguir ampliant la seva formació a CENAC (Barcelona) durant dos anys més, fent cursos d’especialització amb els germans Li Zhi Xin i Li Ping. També va poder gaudir de practicar amb el Dr. Zhang Lu a la seva consulta privada.
Paral·lelament a aquests anys d’estudis inicia la pràctica a la seva pròpia consulta. Igualment segueix formant-se en cursos i seminaris d’especialització en Acupuntura Tradicional i Clàssica Xinesa, contant entre ells tres postgraus en neurologia, ginecologia i traumatologia dins la MX. Molts d’aquests eren impartits per catedràtics de les facultats de Yunnan, Beijing (Pekin) i Acupuntors mundialment reconeguts.
Dins la seva trajectòria professional cal puntualitzar els seus estudis en la llengua Xinesa, fet que li va permetre profunditzar més en l’àmbit de l’estudi i la investigació.
Cal destacar els anys que va dedicar a la docència en dos centres de Barcelona i els seminaris que va impartir d’Acupuntura avançada a professionals ja formats. També és membre de la PEFOTS (Pan European Federation OF TCM Societies) i de Practitioner’s Register (núm. 10509-634).
Actualment és director de dos centres de teràpies (Girona i Olesa de Montserrat), segueix practicant en consulta privada, ha col.laborat en l’edició dels llibres de medicina tradicional xinesa: “Simplemente Qì“, “El flujo del espíritu humano“, “Pequeño compendio de materia médica china“, “mecanismos de bolsillo“, “Nutrir & tratar con alimentos”, “Las manifestaciones de las vísceras” , “Materia médica de bolsillo“, “Estudio de fórmulas y prescripciones (primer volumen)“, “Estudio de fórmulas y prescripciones (segundo volumen)” i “Fórmulas de bolsillo” escrits per Eduard Genís. Igualment s’encarrega de la gestió i de l’organització de la pàgina especialitzada en cursos, formació i seminaris en medicina xinesa medicinachinahoy.net.
L’any 2018 obté el títol de Màster en Medicina Xinesa Integrativa, Trastorns de la Fertilitat, emès per la Universitat de Medicina Xinesa de Yunnan en col·laboració amb la Fundació Europea de MTC (Medicina Tradicional China) i de la Universitat Europea de l’Atlàntic.
Des de l’any 2019, i fins al dia d’avui, segueix realitzant formació en medicina xinesa clàssica superior directament amb metges xinesos, entre els quals hi ha metges de prestigi com el Dr. Chang, la Dr. Wang Hong i el Dr. Meng Xiao

Alba Díaz Fàbregas
Alba Díaz Fàbregues es va graduar en fisioteràpia a EUSES, Escola Universitària de la Salut i l’Esport de Salt, en la promoció 2010-2014.
Des de l’escola va realitzar pràctiques d’hidroteràpia a la piscina de Palau amb nens amb discapacitats físiques i mentals, al CAP Güell a la secció de rehabilitació, al CDIAP CAD-5 de Girona amb nens amb retard o trastorn del desenvolupament i al centre de Rehabilitació i Fisioteràpia La Bisbal.
Un cop acabada la seva formació va continuar al Centre de Rehabilitació i Fisioteràpia La Bisbal, allà on va realitzar les seves últimes pràctiques i on segueix treballant actualment.
Mentre cursava els seus estudis universitaris va participar com a fisioterapeuta voluntària en una cursa de 100 Km a Belvés (França) l’abril de 2011 i 2012.
El juny de 2015 va realitzar un curs d’introducció al concepte CORE a través del Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya.
Va treballar com a fisioterapeuta en un gimnàs durant 6 mesos (de gener a juny del 2016).
Des del novembre de 2014 treballa com a fisioterapeuta en el Centre de Rehabilitació i Fisioteràpia de La Bisbal d’Empordà en l’especialitat de traumatologia i reumatologia.
Des del Gener de 2017 col·labora com a fisioterapeuta al centre de teràpies naturals AX6.

Eduard Genís
Després dels estudis preceptius a Barcelona, l’Eduard ha aprés farmacopea xinesa a París, amb Philippe Sionneau. La seva pràctica clínica té més de deu anys.
També imparteix cursos i seminaris de Farmacopea Xinesa al nostre país i a l’estranger, tan a estudiants com a terapeutes formats.

Ma. Dolors Bosch
– Llicenciada en Filosofia i Ciències de la Educació, Secció Psicologia l’any 1987 a la UB. I Psicòloga especialista en Psicologia Clínica l’any 2004.
– Diploma Superior en Criminologia a l’ Institut de Criminologia de la UB l’any 1990.
– Post-grau en Psicobiologia Clínica a la UB l’any 1993.
– Des de el 1995 sóc membre de l’Associació APRODA (Andalusia) i de la societat SOCIDROGALCOHOL.
– Des del 2003 sóc membre col·laborador a l’Observatori d’Ètica Aplica a la Intervenció Social de la Fundació Campus Arnau d’Escala de la Fundació de la UDG.
– Des del 2006 sóc membre de la Comissió de Docència de la xarxa de salut mental i addiccions de l’ IAS.
La meva experiència com a docent ha estat sempre lligada al camp de les addiccions:
– He col·laborat en el seminari de formació general en les addicions que du a terme la Fundació SER.GI, a la Escola d’infermeria, en el màster de Psicologia Clínica de la UDG, i en la formació de pràcticums des de 1995 fins l’actualitat, i tanmateix en les pràctiques de màster de Psicologia Clínica tant de la UAB cm de la UDG, i del màster en toxicomanies de la UB.
– En xerrades informatives i preventives a la població general juntament amb l’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Girona, A.D.A.R.G. ( de la qual en sóc membre assessor).
– Presentació de pòsters en diferents congressos i alhora participació en la organització de jornades.
Pel que fa a la meva experiència laboral puc dir que des del 1994 estic treballant en el CAS Teresa Ferrer (centre d’atenció i seguiment de les addiccions), que pertany a la Xarxa de Salut Mental de l’IAS (des de 2005) Parc Hospitalari Martí i Julià.
Abans d’arribar a Girona i havent acabat els estudis vaig estar al que actualment és l’Hospital de Sant Joan de Déu Fundació ALTHAIA de Manresa (1987-1992), i al CAS de Tarragona (en una estada més curta, 1993).
Sempre he estat treballant en el món de les addicions (tant químiques com de comportaments) i la Salut Mental, i intentant fer la formació i treball en tot allò que pot relacionar-s’hi: els adolescents, els joves, els pares, grups de teràpia, …. Relació entre el cognitiu-comportament-el social-l’organicitat.

David Ibáñez
– Vaig iniciar la meva formació com a terapeuta cursant la carrera de fisioteràpia a l’Escola Universitària Gimbernat (UAB) l’any 2003 per finalitzar-la el 2007. El 2009 decideixo iniciar la meva formació com a osteòpata a l’escola d’osteopatia de Barcelona.
– Al finalitzar els meus estudis em proposen entrar en l’equip de professors com a tutor assistent de la clínica docent de l’escola (EOB). Paral·lelament continuo formant-me en l’especialitat de la ginecologia de la mà de Caroline Stone. Tot seguit m’endinso en el camp de les disfuncions orofacials amb Frank Mazé, professor que m’obre una nova perspectiva del cos humà i del seu sistema postural. El Març de 2011 inicio una col·laboració que el dia d’avui encara perdura, amb el centre Espai de fisioteràpia de Cassà de la Selva. El 2013 comencem a caminar plegats el centre Ax6 de Girona i jo. De manera simultània també em vinculo com a col·laborador del Centre Gir del barri de Gràcia de Barcelona.
– A partir del 2014 la meva vinculació amb l’EOB es fa més ferma. Continuant com a tutor assistent de la Clínica d’Osteopatia de Barcelona i com a tutor assistent de l’Escola d’Osteopatia de Barcelona. A més a més entro com a treballador a l’àrea privada del COB. Formativament el 2014 realitzo un curs d’integració clínica, un segon curs d’osteopatia visceral i descobreixo els principis de la biodinàmica en el curs de Biobàsics impartit a Barcelona. Aquest darrer fou la llavor que em va dur a iniciar una formació de 8 anys de durada en Biodinàmica, el 2017, amb Cristian Sullyvan seguint el mètode del Dr. James Jealous.
– El setembre de 2014 inicio un projecte molt estimulant de col·laboració amb Vidaria, un centre multidisciplinari destinat a l’acompanyament dels supervivents de la malaltia del càncer.
– El 2015, en el vessant pràctic de la docència, m’inicio com a tutor clínic del Màster d’Osteopatia EOB–idec Pompeu Fabra i entro en l’equip de tècniques Funcionals. Per altra banda entro en l’equip de recerca com a tutor i corrector de les tesines de final de Màster.
– Entre els anys 2015 i 2017 vaig cursar els meus estudis en psiconeuroimmunologia. El 2018 rebo el 1r curs d’osteopatia tissular amb Pierre Tricot.

Olga Bernal
Vaig estudiar psicologia a la Universitat Nacional d’Educació a Distància, finalitzant els meus estudis l’any 2000.
Des de els meus inicis fins l’actualitat, el meu interès s’ha centrat en diferents àmbits de la psicologia i això m’ha permès anar-me especialitzant en diferents camps al llarg d’aquests anys.
Inicialment vaig centrar el meu interès en l’àmbit de les toxicomanies i per aquest motiu vaig iniciar les meves pràctiques amb malalts drogodependents al CAS Girona on vaig estar col·laborant durant dos anys.
Posteriorment vaig continuar formant-me en un altre camp que em cridava molt l’atenció, que era el de les dones. Durant aquests anys he centrat els meus estudis en el camp de la violència de gènere i l’exclusió social, i he estat treballant fins ara en diferents projectes relacionats. He coordinat projectes d’inserció individualitzats per dones en risc d’exclusió social i actualment treballo com a psicòloga amb persones immigrants, refugiades i dones víctimes de violència de gènere.
Des de fa 5 anys col·laboro com a voluntària de la Creu Roja dins l’Equip de Resposta Immediata en Emergències, un equip de suport psicosocial que actua en el cas d’una emergència, catàstrofe, etc..
D’altra banda el meu interès per la psicologia educativa m’ha permès treballar amb funcions docents assessorant a persones que es presenten a oposicions per cossos de seguretat (bombers, mossos d’esquadra, policia local). És en aquest camp on m’he especialitzat els últims anys en el centre Ax6, realitzant visites individuals on treballo amb els textos de personalitat més comuns i faig assessorament personalitzat de cares a la preparació per l’entrevista laboral.
Per què Ax6?
Ax6 és un joc de “paraules” format per números i lletres, de fet la idea prové d’AXIS que ve del llatí i significa EIX. AXIS pot tenir diferents significats, la nostra voluntat és ser l’eix vertebrador amb teràpies que treballen Cós-Ment i la relació Terapeuta-Pacient. Utilitzem diferents teràpies que es complementen mútuament per a resoldre, o millorar, els problemes físics o psíquics que ens puguin afectar.
Les nostres instal·lacions
El nostre centre disposa de tres sales de teràpies i una àmplia sala d’espera, on et pots sentir còmode i prendre una infusió si arribes amb temps. No som un centre sobredimensionat amb moltes sales i terapeutes, prioritzem la qualitat per sobre la quantitat.