Programa Fertilitat 2018-09-06T18:38:19+00:00

FERTILITAT

Avaluem les seves necessitats i determinem un programa que promourà la seva fertilitat de forma natural.

Programa fertilitat

A Ax6 Girona, amb el nostre programa fertilitat, oferim un enfocament holístic natural de la fertilitat i dels trastorns de la salut de la dona i de la de l’home. Utilitzem l’acupuntura, la medicina herbal xinesa i la suplementació nutricional per tractar la infertilitat.

El programa fertilitat és lliure d’efectes secundaris adversos i és especialment beneficiós per a les condicions obstètriques, per a les de la salut reproductiva i promou la fertilitat natural.

La nostra filosofia sobre la infertilitat és el tractament amb mitjans naturals. Si es requereix la FIV, oferim preparació i suport utilitzant protocols provats amb acupuntura i medicina xinesa, ja que la fertilitat es veu reforçada quan s’exposa als tractaments més naturals.

Avaluem les seves necessitats i determinem un programa que promourà la seva fertilitat natural.

Amb el programa fertilitat tractem la infertilitat femenina, així com la infertilitat masculina. La majoria de la gent pensa que la infertilitat és un problema específic de les dones. Això no és cert. Les parelles que pateixen d’infertilitat saben bé que el problema pot ser tant de l’home com de la dona. La fertilitat masculina es pot veure afectada per factors que es manifesten amb un recompte baix d’espermatozoides, amb una motilitat espermàtica baixa, i amb una mala morfologia. Comptem amb els mètodes de tractament específics per a cada gènere. La medicina complementària i les tècniques de fertilitat que oferim li proporcionarà una forma natural de ser fèrtil.

Des de fa temps a Ax6 acupuntura i teràpies naturals Girona i amb el nostre programa fertilitat, hem ajudat moltes parelles a aconseguir un resultat exitós.