Tractament de la endometriosi amb acupuntura

///Tractament de la endometriosi amb acupuntura

Tractament de la endometriosi amb acupuntura

Ax6 Girona tractaments amb acupuntura per a la endometriosi / dolor menstrualEls investigadors del Departament de Medicina Interna de l’Hospital Kaiserin Elisabeth (Viena) van dur a terme recentment un estudi d’observació dels efectes de l’acupuntura sobre l’endometriosi (aparició i creixement del teixit endometrial fora de l’úter i que entre altres símptomes produeix dolor).

Van dividir a 101 dones a l’atzar en dos grups d’acupuntura. El primer grup va rebre acupuntura real en punts seleccionats de forma apropiada i el segon grup va rebre acupuntura no punts no específics (acupuntura falsa).

L’estudi conclou amb la constatació que el grup d’acupuntura real va mostrar una reducció significativa del dolor comparat amb els tractats amb acupuntura no específica.

Per a més informació: PubMed. Is acupuncture in addition to conventional medicine effective as pain treatment for endometriosi?

By | 2020-06-10T17:23:29+00:00 abril 27th, 2020|Acupuntura, Teràpies|Comentarios desactivados en Tractament de la endometriosi amb acupuntura

About the Author: