Acupuntura efectiva contra Cefalees i migranyes

///Acupuntura efectiva contra Cefalees i migranyes

Acupuntura efectiva contra Cefalees i migranyes

L’acupuntura és ben coneguda per a molts com a mètode per alleujar les cefalees i migranyes, altrament dits mals de cap. Això és el que s’ha comprovat fa poc en al Duke University Medical Center a Carolina del Nord, USA. Dins l’estudi també s’ha intentat donar resposta a la possible controvèrsia entre l’aplicació d’acupuntura placebo (“sham acupuncture”) i el tractament d’acupuntura segons la Medicina Xinesa, veient que és més efectiu un tractament d’acupuntura que el tractament fals o placebo. També s’ha comprovat que hi ha més persones que responen millor a l’acupuntura que a la medicació per tractar les migranyes i les cafalees.
Els resultats són obtinguts de 31 estudis realitzats en diferents tipus de cefalees: cròniques, migranyes i tensionals.

Per a més detalls: Acupuncture for the Management of Chronic Headache

By | 2019-11-05T10:26:56+00:00 octubre 29th, 2019|Acupuntura, Teràpies|Comentarios desactivados en Acupuntura efectiva contra Cefalees i migranyes

About the Author: