Acupuntura vs. medicaments antiàcids estomacals (exemple: omeprazol)

///Acupuntura vs. medicaments antiàcids estomacals (exemple: omeprazol)

Acupuntura vs. medicaments antiàcids estomacals (exemple: omeprazol)

Moltes persones avui en dia pateixen d’acidesa d’estómac. Les causes poden ser múltiples, com ara els hàbits alimentaris, els nervis, estrès, preocupacions, ansietat, etc.

Com ja se sap, un dels aliats més usats és l’Omeprazol o pastilles similars per alleujar aquesta l’acidesa tan molesta, encara que cada vegada es coneixen més els moltíssims efectes secundaris d’aquests medicaments, com ara el mal de cap que sol ser el més conegut, i també canvis de la regularitat intestinal (restrenyiment o diarrea, flatulències, etc).
A llarg termini està demostrat el seu poder d’inhibir l’absorció d’elements essencials per a la nostra salut com és el calci i la vitamina B12. D’altra banda, recordar que el consum repetitiu i constant de medicaments afecta els nostre organisme, sobretot a òrgans que se saturen al metabolitzar medicaments, com és el cas del fetge.

PubMed  va investigar els beneficis de l’acupuntura per al tractament de l’acidesa d’estómac. L’estudi es va realitzar en 30 pacients amb típiques cremors / acidesa d’estómac, les quals van ser tractats amb acupuntura i els “inhibidors de de la bomba de protons” (antiàcids), comprovant l’efectivitat de tots dos per aquesta patologia, arribant a la conclusió que l’acupuntura és més eficaç que els antiàcids.
Font de la investigació: Pubmed

By | 2019-10-25T11:52:07+00:00 octubre 25th, 2019|Acupuntura, Teràpies|Comentarios desactivados en Acupuntura vs. medicaments antiàcids estomacals (exemple: omeprazol)

About the Author: