Osteoporosi i acupuntura

///Osteoporosi i acupuntura

Osteoporosi i acupuntura

L’objectiu d’aquest estudi fou observar els efectes de l’acupuntura en el metabolisme ossi i l’estradiol (hormona femenina que se’l relaciona amb l’osteoporosi).

En rates de laboratori amb osteoporosi, es conclou que l’acupuntura pot suprimir l’increment de pes i disminuir nivells d’estradiol. També regula de manera significativa la fosfatasa alcalina, proteïna GLA i altres substàncies marcadors bioquímics de la osteoporosi.

Per a més detalls del tractament: S’havia realitzat acupuntura en els punts Da Zhu, Shen Shu i Pi Shu, tots bilateralment, cada dia i aproximadament durant dos mesos.

Segons la MTX, el 11V és un punt important per a processos relacionats amb els ossos, ja que és punt “reunió dels ossos”.
El 23V és el “Shu de Ronyó”, òrgan important entre altres coses per enfortir el sistema ossi.
El 20V és el “Shu de Melsa”, un altre dels òrgans fonamentals, sobretot per tonificar l’energia del cos, la qual és necessària per ajudar en processos patològics de desgast com és en el cas de l’osteoporosi.

Font de la investigació: College of Acu-moxibustió & Massage, Chengdu University of Chinese Medicine

By | 2019-05-14T13:53:56+00:00 mayo 14th, 2019|Acupuntura, Teràpies|Comentarios desactivados en Osteoporosi i acupuntura

About the Author: