Currículum

David Ibáñez Murcia

Vaig iniciar la meva formació com a terapeuta, cursant la carrera de fisioteràpia a l’ Escola Universitària Gimbernat (UAB), l’any 2003 i la vaig finalitzar el 2007. Tot seguit vaig entrar a treballar com a fisioterapeuta a l’empresa Cril, dins l’equip de rehabilitació domiciliaria al barri de Sants a Barcelona. Durant un any vaig combinar aquesta feina amb altres centres que treballaven per a mútues mèdiques (Axa, Sanitas).

L’any 2009 inicio la meva formació com a Osteòpata a l’ Escola d’osteopatia de Barcelona (EOB).En finalitzar els estudis em proposen entrar en l’equip docent com a tutor assistent de pràctiques a la Clínica d’Osteopatia de Barcelona (COB). Paral·lelament continuo formant-me en l’especialització de ginecologia de la mà de Caroline Stone. Tot seguit m’endinso en les disfuncions oro facials seguint a Frank Mazé, professor que m’obre una nova perspectiva del cos humà i del control postural. Al Març del 2011, inicio una col·laboració que avui en dia encara perdura amb el centre Espai de Fisioteràpia, a Cassà de la Selva. Al 2013 comencem a caminar plegats el centre Ax6 de Girona i jo. De manera coetània em vinculo amb el centre Gir al barri de Gràcia de Barcelona.

Enguany els meus lligams amb l’escola d’Osteopatia de Barcelona es fan més ferms. Continuo la meva tasca docent com a tutor assistent a la COB, i ara com a tutor assistent a la EOB a primer i segon curs d’osteopatia. A més entro com a treballador en l’ala privada de la COB com a terapeuta. Formativament enguany realitzo un curs d’integració clínica i perfeccionament tècnic.