Pàgines amigues

www.medicinachinahoy.net
Pàgina dedicada a la difusió de la medicina tradicional xinesa, particularment en els seus aspectes més teòrics i en la formació. I podeu trobar llibres i articles gratuïts per descarregar o bé, ja per a gent formada en la matèria, cursos i seminaris d’especialització. Aquesta pàgina és germana de www.medicinachinahoy.com, on si pot trobar més material i artícles sobre la medicina xinesa. Totes dues pàgines pertanyen a Eduard Genís, el nostre especialista en Farmacopea i fitoteràpia xinesa al centre Ax6. Dídac Casadevall i col.labora habitualment en la gestió, l’organització i el manteniment.

kaleidoscope cultural china

En aquesta pàgina i trobareu informació de la història i la cultura, des dels seus orígens fins a l’actualitat.

 

www.redwingbooks.com És la pàgina d’una de les editorials americanes més interessant en termes de publicacions de medicina xinesa en anglès.

 

www.itmonline.org És el lloc perfecte per llegir fascinants articles de medicina xinesa en anglès escrits per Subhuti Dharmananda.

 

www.satas.com  llibreria europea amb una major mostra de llibres de medicina xinesa.

 

En les següents pàgines podem accedir directament i gratuïtament a cinc llibres clàssics de medicina xinesa en la seva llengua original:

- Ling Shu

- Su Wen

- Nan Jing

- Shang Han Lun

- Jin Kui Yao Lue