La salut masculina

És un fet que els homes solen passar per alt el seu estat de salut.Acupuntura-Olesa-Baix llobregat-fertilitat-salut-masculina- Els senyals d’advertència que una malaltia greu es pot estar desenvolupant sovint són ignorats, a causa de la baixa prioritat en què els homes situen la seva salut i per les arrelades actituds culturals. La incidència de problemes de salut més importants, com la infertilitat, l’obesitat, la malaltia cardíaca, l’accident vascular-cerebral, el càncer, els problemes de pròstata, la diabetis, l’insomni i l’estat anímic deprimit en la població masculina va en constant augment.

Oferim un programa individualitzat per als homes des de la medicina xinesa, específicament per promoure la seva salut i benestar. El nostre programa es sosté en tres pilar bàsics: prevenció, enfortiment i suport.

El programa preventiu: Per als homes que experimenten davallades intermitents de la salut, com ara l’insomni ocasional. Aquest programa té com a objectiu maximitzar la salut dels homes per prevenir el desenvolupament de malalties més greus.

El Programa d’enfortiment: Per a homes que tenen una lleu a moderada malaltia crònica, com ara una condició inflamatòria de l’intestí. Aquest programa dóna suport als sistemes del cos i augmenta la immunitat, amb l’objectiu tant de reduir els signes i símptomes de la malaltia, com el de permetre funcionar millor en tot moment.

El Programa de suport: Per als homes amb una greu malaltia debilitant, com ara un càncer. Aquest programa és un complement de la teràpia,  i té com a objectiu donar suport i alleujament a la malaltia i als efectes secundaris de les drogues de gran abast. Es basa en l’enfocament del tractament integral utilitzat a la Xina per a molts tipus de càncer, que combina la medicina occidental i la medicina xinesa. Hi ha una forta evidència que l’acupuntura té un paper auxiliar en la reducció del dolor maligne i, per tant, potencialment permet disminuir la quantitat de medicaments per al dolor. També hi ha evidència que l’acupuntura redueix els efectes secundaris dels medicaments contra el càncer, com ara les nàusees i els vòmits i millora la fatiga relacionada amb el càncer i els trastorns de l’estat anímic. Altres malalties relacionades amb el dolor també s’han mostrat millorables al beneficiar-se de l’acupuntura i de les herbes xineses, com ara l’artritis, el mal d’esquena i els mals de cap.