Programa fertilitat

Oferim un enfocament holístic natural de la fertilitat i dels trastorns de la salut de la dona i de la de l’home. Utilitzem l’acupuntura, la medicina herbal xinesa i la suplementació nutricional per tractar la infertilitat.

El nostre programa de fertilitat és lliure d’efectes secundaris adversos i és especialment beneficiós per a les condicions obstètriques, per a les de la salut reproductiva i promou la fertilitat natural.

La nostra filosofia sobre la infertilitat és el tractament amb mitjans naturals. Si es requereix la FIV, oferim preparació i suport utilitzant protocols provats, ja que la fertilitat es veu reforçada quan s’exposa als tractaments més naturals.

Avaluem les seves necessitats i determinem un programa que promourà la seva fertilitat natural.

Tractem la infertilitat femenina, així com la infertilitat masculina. Olesa-Baix llobregat-programa-fertilitatLa majoria de la gent pensa que la infertilitat és un problema específic de les dones. Això no és cert. Les parelles que pateixen d’infertilitat saben bé que el problema pot ser tant de l’home com de la dona. La fertilitat masculina es pot veure afectada per factors que es manifesten amb un recompte baix d’espermatozoides, amb una motilitat espermàtica baixa, i amb una mala morfologia. Comptem amb els mètodes de tractament específics per a cada gènere. La medicina complementària i les tècniques de fertilitat que oferim li proporcionarà una forma natural de ser fèrtil.

Serveis de salut reproductiva:

La infertilitat femenina, la infertilitat masculina, el suport FIV/ICSI, l’atenció abans de la concepció, l’atenció de l’embaràs, la preparació pel treball del part i la cura postpart.