Benvinguts!

Dídac Casadevall va iniciar els seus estudis de Medicina Tradicional Xinesa l’any 1991 de la mà de dos reputats acupuntors,  Joan Molina i  Francesc Miralles.

Un cop finalitzats va seguir ampliant la seva formació a CENAC (Barcelona) durant dos anys més, fent cursos d’especialització amb els germans Li Zhi Xin i Li Ping. També va poder gaudir de practicar amb el Dr. Zhang Lu a la seva consulta privada.

Paral·lelament a aquests anys d’estudis inicia la pràctica a la seva pròpia consulta. Igualment segueix formant-se en cursos i seminaris d’especialització en Acupuntura Tradicional i Clàssica Xinesa, contant entre ells tres postgraus en neurologia, ginecologia i traumatologia dins la Mx. Molts d’aquests eren impartits per catedràtics de les facultats de Yunnan, Beijing (Pekin) i Acupuntors mundialment reconeguts.

Dins la seva trajectòria professional cal puntualitzar els seus estudis en la llengua Xinesa, fet que li va permetre profunditzar més en l’àmbit de l’estudi i la investigació.

Cal destacar els anys que va dedicar a la docència en dos centres de Barcelona i els seminaris que va impartir d’Acupuntura avançada a professionals ja formats. També és membre de la PEFOTS (Pan European Federation OF TCM Societies) i de Practitioner’s Register (núm. 10509-634).

Actualment és director de dos centres de teràpies (Girona i Olesa de Montserrat), segueix practicant en consulta privada, ha col.laborat en l’edició dels llibres de medicina tradicional xinesa: “Simplemente Qì“, “El flujo del espíritu humano“,  “Pequeño compendio de materia médica china“, “mecanismos de bolsillo” “Nutrir & tratar con alimentos“, Las manifestaciones de las vísceras i “Materia médica de bolsillo“, escrits per Eduard Genís. Igualment s’encarrega de la gestió i de l’organització de la pàgina especialitzada en cursos, formació i seminaris en medicina xinesa medicinachinahoy.net .

L’any 2018 obté el títol de Màster en Medicina Xinesa Integrativa, Trastorns de la Fertilitat, emès per la Universitat de Medicina Xinesa de Yunnan en col·laboració amb la Fundació Europea de MTC (Medicina Tradicional China) i de la Universitat Europea de l’Atlàntic.