Benvinguts!

Dídac Casadevall va iniciar els seus estudis de Medicina Tradicional Xinesa l’any 1.991 amb un reputat acupuntor.

Un cop finalitzats va seguir ampliant la seva formació a CENAC (Barcelona) durant dos anys més, fent cursos d’especialització amb els germans Li Zhi Xin i Li Ping. També va poder gaudir de practicar amb el Dr. Zhang Lu a la seva consulta privada.

Paral·lelament a aquests anys d’estudis inicia la pràctica a la seva pròpia consulta. Igualment segueix formant-se en cursos i seminaris d’especialització en Acupuntura Tradicional i Clàssica Xinesa, contant entre ells tres postgraus en neurologia, ginecologia i traumatologia dins la Mx. Molts d’aquests eren impartits per catedràtics de les facultats de Yunnan, Beijing (Pekin) i Acupuntors mundialment reconeguts.

Dins la seva trajectòria professional cal puntualitzar els seus estudis en la llengua Xinesa, fet que li va permetre profunditzar més en l’àmbit de l’estudi i la investigació.

Cal destacar els anys que va dedicar a la docència en dos centres de Barcelona i els seminaris que va impartir d’Acupuntura avançada a professionals ja formats. També és membre de la PEFOTS (Pan European Federation OF TCM Societies) i de Practitioner’s Register (núm. 10509-634).

Actualment és director de dos centres de teràpies (Girona i Olesa de Montserrat), segueix practicant en consulta privada, ha col.laborat en l’edició dels llibres “Simplemente Qì“, “El flujo del espíritu humano“,  “Pequeño compendio de materia médica china“, “Nutrir & tratar con alimentos” i “Materia médica de bolsillo“, escrits per Eduard Genís. Igualment s’encarrega de la gestió i de l’organització de la pàgina especialitzada en cursos, formació i seminaris en medicina xinesa medicinachinahoy.net .